logo Strobalenhandel van Dijk
Strobalen aan de waterkant

Stro kopen bij Strohandel van Dijk

Bij Strohandel van Dijk bieden wij hoogwaardig tarwestro van de eerste klasse, dat we persoonlijk laden en transporteren. Deze directe betrokkenheid waarborgt de kwaliteit van ons aanbod gedurende het hele proces, het hele jaar door. Of u nu slechts één baal nodig heeft of meer, ons tarwestro is beschikbaar voor afhaling op ons bedrijf.

Voor extra gemak hebben we stevige grote plastic zakken beschikbaar waar één baal perfect in past. Dit biedt niet alleen het voordeel van een schone auto tijdens het vervoer, maar u kunt de zakken ook hergebruiken, waardoor het een duurzame keuze is.

Indien gewenst, bieden wij bezorging aan. Informeer naar onze bezorgvoorwaarden voor een vlotte en veilige aflevering bij u thuis. Voor grotere bestellingen zijn grote balen ook per stuk leverbaar; vraag naar de voorwaarden om ervoor te zorgen dat uw specifieke behoeften worden vervuld.

Bij Strohandel van Dijk hechten we niet alleen waarde aan de kwaliteit van ons tarwestro, maar ook aan transparantie en klanttevredenheid. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over ons aanbod, afhaalmogelijkheden, bezorgvoorwaarden of andere vragen. Wij staan klaar om hoogwaardig tarwestro te leveren met de service die u verdient.