logo Strobalenhandel van Dijk
Strohandel van Dijk dierenvoer

Alles voor uw Schapen, Geiten & Varkens

Bij Strohandel van Dijk hebben we alles wat uw schapen, varkens, geiten en andere boerderijdieren nodig hebben. Ons ruime assortiment omvat hoogwaardige voeders zoals varkensmuesli en geitenkorrels, zorgvuldig samengesteld voor optimale gezondheid en prestaties van uw dieren.

Voor een comfortabele leefomgeving bieden we hoogwaardig stro en hooi aan. Stro is ideaal als bedding voor schapen en varkens, terwijl hooi een essentieel ruwvoer is voor een uitgebalanceerd dieet van geiten. Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd om aan de behoeften van verschillende diersoorten te voldoen.

Heeft u een schapenhok nodig? Bij Strohandel van Dijk vindt u diverse opties om een comfortabel onderkomen te bieden aan uw schapen. Onze schapenhokken zijn duurzaam en functioneel, waardoor ze een ideale huisvestingsoplossing zijn voor uw dieren.

Naast voer en onderkomen bieden we ook deskundig advies en ondersteuning. Ons toegewijde team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van de beste keuzes voor de gezondheid en het welzijn van uw boerderijdieren.

Bij Strohandel van Dijk geloven we in kwaliteit en service. Onze producten zijn afkomstig van gerenommeerde merken, en we streven ernaar om u hoogwaardige oplossingen te bieden voor de verzorging van uw schapen, varkens, geiten en andere boerderijdieren. Ontdek ons uitgebreide assortiment en vertrouw op Strohandel van Dijk voor de beste zorg voor uw dieren.