logo Strobalenhandel van Dijk
Verrijker met strobaal

Het beste hooi van de Bollenstreek

Bij Strohandel van Dijk bieden wij een uitgebreide selectie van zorgvuldig gekeurd hooi in zowel grote als kleine balen, het hele jaar door. Ons streven naar kwaliteit begint al tijdens de oogst, waarbij wij persoonlijk de balen controleren voordat we ze aanbieden. Of u nu slechts één baal nodig heeft of een grotere hoeveelheid, wij staan klaar om aan uw wensen te voldoen.

Voor uw gemak zijn onze balen hooi beschikbaar voor afhaling vanaf slechts één baal. Daarnaast bieden wij stevige, herbruikbare plastic zakken aan, geschikt voor één baal. Dit heeft niet alleen als voordeel dat uw auto schoon blijft tijdens het transport, maar u kunt de zakken ook meerdere keren gebruiken, waardoor het een duurzame keuze is.

Wilt u liever dat wij het hooi bij u thuis bezorgen? Geen probleem! Informeer naar de bezorgvoorwaarden, zodat wij uw bestelling veilig en efficiënt bij u kunnen afleveren. Voor grotere balen bieden we ook de mogelijkheid om deze per stuk te bezorgen, zodat u precies krijgt wat u nodig heeft.

Bij Strohandel van Dijk streven we niet alleen naar de hoogste kwaliteit hooi, maar ook naar optimale service en flexibiliteit om aan uw individuele behoeften te voldoen. Neem contact met ons op voor meer informatie over ons assortiment, afhaalmogelijkheden, bezorgvoorwaarden en alle andere vragen die u heeft. Wij staan klaar om u te voorzien van topkwaliteit producten en uitstekende service.