logo Strobalenhandel van Dijk
Verrijker met strobaal

Alles voor Honden & Katten

Bij Strohandel van Dijk vindt u een uitgebreid assortiment hoogwaardig honden- en kattenvoer. Ons eigen huismerk biedt evenwichtige voeding van topkwaliteit, speciaal samengesteld voor de voedingsbehoeften van uw trouwe viervoeters. Daarnaast voeren we bekende merken zoals Prins en Linda, die staan voor kwaliteit en voedingsdeskundigheid.

Ons huismerk is zorgvuldig ontwikkeld om te voldoen aan de specifieke behoeften van honden en katten, met een focus op smaak en voedingswaarde. Of het nu gaat om droogvoer, natvoer of speciale dieetvoeding, ons huismerk biedt een uitgebreide keuze voor elke levensfase en gezondheidstoestand.

Prins, een toonaangevend merk op het gebied van diervoeding, staat bekend om zijn hoogwaardige ingrediënten en voeding die aansluit op de natuurlijke behoeften van honden en katten. Linda, een merk dat zich richt op gezonde en natuurlijke voeding, biedt eveneens diverse opties voor uw huisdieren.

Naast voeders hebben we ook benodigdheden zoals voerbakken, kattenbakvulling en speelgoed in ons assortiment. Ons ervaren team staat klaar om u te adviseren over de beste voedingskeuzes en accessoires voor uw huisdieren.

Bij Strohandel van Dijk streven we ernaar om hoogwaardige producten te leveren die bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van uw honden en katten. Ontdek ons uitgebreide aanbod en vertrouw op de kwaliteit van ons huismerk, Prins en Linda voor de beste zorg voor uw geliefde huisdieren.