logo Strobalenhandel van Dijk
Verrijker met strobaal

Alles voor uw Pluimvee & Siervogels

Bij Strohandel van Dijk vindt u een uitgebreid assortiment hoogwaardig pluimveevoer en benodigdheden voor siervogels. Ons aanbod omvat diverse merken, waaronder Plopspan voor houtkrullen als bodembedekking en Tijsen voor specifieke voedingsbehoeften.

Voor pluimvee bieden wij voeders aan die zijn samengesteld om te voldoen aan de unieke voedingsvereisten van verschillende vogelsoorten. Merken zoals Tijsen staan bekend om hun toewijding aan de gezondheid en prestaties van pluimvee. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het selecteren van het juiste voer voor uw specifieke vogelras of doeleinden, of het nu gaat om legkippen, sierkippen of andere siervogels.

Plopspan, een hoogwaardige houtkrulbodemstrooisel, is ook beschikbaar bij Strohandel van Dijk. Het biedt niet alleen een comfortabele en hygiƫnische ondergrond voor pluimvee, maar helpt ook bij het reguleren van vocht en geur in de kippenhokken.

Naast voeders en bodembedekking bieden we ook diverse benodigdheden aan, zoals voederbakken, drinksystemen en andere accessoires die essentieel zijn voor het welzijn van uw vogels.

Of u nu een ervaren pluimveehouder bent of net begint, Strohandel van Dijk heeft de producten en expertise om aan uw behoeften te voldoen. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld om te voorzien in de specifieke eisen van pluimvee en siervogels, en we streven ernaar om hoogwaardige producten te leveren die bijdragen aan een gezonde en comfortabele leefomgeving voor uw gevogelte. Vertrouw op Strohandel van Dijk voor al uw pluimvee- en siervogelbehoeften.